Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep recept
Mosterdsoep recept

Mosterdsoep


Ingrediënten


printad
1 1

Bereidingswijze


Kuis de sjalotjes, snijd ze fijn en fruit deze in de boter zachtjes glazig en lichtbruin. Roer de bloem erbij totdat deze is opgenomen. Voeg de mosterd toe. Verdun de fond met lauw water tot 7 deciliter. Roer deze in delen van 2 deciliter bij de mosterdsaus en roer het mengsel glad, zodat er een gebonden soep ontstaat. Roer er tot slot de wijn bij. Breng de soep op smaak met zout en peper en eventueel nog wat mosterd. Klop de creme fraiche los en roer deze op het laatste moment door de soep. Garneer de soep met wat tuinkers.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mosterdsoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven