Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep recept
Mosterdsoep recept

Mosterdsoep


Ingrediënten


1 1

Bereidingswijze


Kuis de sjalotjes, snijd ze fijn en fruit deze in de boter zachtjes glazig en lichtbruin. Roer de bloem erbij totdat deze is opgenomen. Voeg de mosterd toe. Verdun de fond met lauw water tot 7 deciliter. Roer deze in delen van 2 deciliter bij de mosterdsaus en roer het mengsel glad, zodat er een gebonden soep ontstaat. Roer er tot slot de wijn bij. Breng de soep op smaak met zout en peper en eventueel nog wat mosterd. Klop de creme fraiche los en roer deze op het laatste moment door de soep. Garneer de soep met wat tuinkers.

Allergenen Informatie

Voor dit mosterdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven