AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Indiase kerriesoep

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Indiase kerriesoep recept Wrijf de Spaanse peper en de knoflook fijn in een vijzel. Verhit de olie in een grote pan en fruit de uisnippers glazig in ca. 3 minuten. Voeg knoflook-peperpasta en de reepjes kip toe en roerbak tot de kip lichtbruin is. Voeg de bouillon, rijst, koriander, kerriepoeder, kardemomzaadjes, kruidnagels en kaneel toe. Breng de soep aan de kook en laat ca. 30 minuten. zachtjes koken. Verwijder het kaneelpijpje, kardemomzaadjes en de kruidnagels. Roer de geraspte kokos, slagroom en citroensap door de soep en laat hem door en door warm worden. Breng op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit indiase kerriesoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Onlangs gemaakt voor een verjaardag! alleen maar positieve reacties. Lekker pittig door die peper. Is vega ook lekker, i.p.v. kippenbouillon heb ik groentebouillon toegevoegd en ook zonder kipfilet.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /