Indiase kerriesoep

Indiase kerriesoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Wrijf de Spaanse peper en de knoflook fijn in een vijzel. Verhit de olie in een grote pan en fruit de uisnippers glazig in ca. 3 minuten. Voeg knoflook-peperpasta en de reepjes kip toe en roerbak tot de kip lichtbruin is. Voeg de bouillon, rijst, koriander, kerriepoeder, kardemomzaadjes, kruidnagels en kaneel toe. Breng de soep aan de kook en laat ca. 30 minuten. zachtjes koken. Verwijder het kaneelpijpje, kardemomzaadjes en de kruidnagels. Roer de geraspte kokos, slagroom en citroensap door de soep en laat hem door en door warm worden. Breng op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit indiase kerriesoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 8 / 10 in 1 reactie
  • Onlangs gemaakt voor een verjaardag! alleen maar positieve reacties. Lekker pittig door die peper. Is vega ook lekker, i.p.v. kippenbouillon heb ik groentebouillon toegevoegd en ook zonder kipfilet.
    Bezoeker gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter