Gazpacho

Gazpacho

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Was de tomaten, paprika en komkommer. Schil de ui en maak de knoflook schoon. Snijd alles in grove stukken. Meng de tomatensap met de olie en azijn. Meng alle ingrediŽnten in een blender. Zeef het geheel en breng het op smaak met zout en peper.
Bron: © Restaurant de Zonnewende

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gazpacho recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

  • Fantastisch recept! Iedereen was helemaal overdonderd! Na een warme zomer dag een heerlijke verkoeling!
    Meirah gaf dit recept 5 sterren
  • Heel lekker! Persoonlijk vind ik rode peper erbij wel lekkerder dan gewone peper. Een deel balsamico in plaats van wijnazijn kan ook lekker zijn.
    Ray gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter