Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gazpacho recept
Gazpacho recept

Gazpacho


Ingrediënten


printad
6

Bereidingswijze


Was de tomaten, paprika en komkommer. Schil de ui en maak de knoflook schoon. Snijd alles in grove stukken. Meng de tomatensap met de olie en azijn. Meng alle ingrediŽnten in een blender. Zeef het geheel en breng het op smaak met zout en peper.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gazpacho recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Fantastisch recept! Iedereen was helemaal overdonderd! Na een warme zomer dag een heerlijke verkoeling!
  • Heel lekker! Persoonlijk vind ik rode peper erbij wel lekkerder dan gewone peper. Een deel balsamico in plaats van wijnazijn kan ook lekker zijn.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven