Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gazpacho recept
Gazpacho recept

Gazpacho


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Was de tomaten, paprika en komkommer. Schil de ui en maak de knoflook schoon. Snijd alles in grove stukken. Meng de tomatensap met de olie en azijn. Meng alle ingrediŽnten in een blender. Zeef het geheel en breng het op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit gazpacho recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Gazpacho heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Fantastisch recept! Iedereen was helemaal overdonderd! Na een warme zomer dag een heerlijke verkoeling!
  • Heel lekker! Persoonlijk vind ik rode peper erbij wel lekkerder dan gewone peper. Een deel balsamico in plaats van wijnazijn kan ook lekker zijn.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven