AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gazpacho

6

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gazpacho recept Was de tomaten, paprika en komkommer. Schil de ui en maak de knoflook schoon. Snijd alles in grove stukken. Meng de tomatensap met de olie en azijn. Meng alle ingrediŽnten in een blender. Zeef het geheel en breng het op smaak met zout en peper.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gazpacho recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Fantastisch recept! Iedereen was helemaal overdonderd! Na een warme zomer dag een heerlijke verkoeling!
  • Heel lekker! Persoonlijk vind ik rode peper erbij wel lekkerder dan gewone peper. Een deel balsamico in plaats van wijnazijn kan ook lekker zijn.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /