Bospaddestoelensoep

Bospaddestoelensoep

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de olie en boter in een soeppan en fruit de sjalotjes. Snijd alle paddestoelen in reepjes. Voeg de paddestoelen toe aan de sjalotjes en bak ze mee tot ze het vocht verliezen. Schenk de bouillon erbij en kook het geheel 10 minuutjes zachtjes door. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg de kookroom toe en breng het op smaak met zout. Verwarm de soep zonder te koken. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het met de bieslook.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bospaddestoelensoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter