Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bospaddestoelensoep recept
Bospaddestoelensoep recept

Bospaddestoelensoep


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de olie en boter in een soeppan en fruit de sjalotjes. Snijd alle paddestoelen in reepjes. Voeg de paddestoelen toe aan de sjalotjes en bak ze mee tot ze het vocht verliezen. Schenk de bouillon erbij en kook het geheel 10 minuutjes zachtjes door. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg de kookroom toe en breng het op smaak met zout. Verwarm de soep zonder te koken. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het met de bieslook.

Allergenen Informatie

Voor dit bospaddestoelensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven