Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bospaddestoelensoep recept
Bospaddestoelensoep recept

Bospaddestoelensoep


Ingrediënten


printad
14

Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Verhit de olie en boter in een soeppan en fruit de sjalotjes. Snijd alle paddestoelen in reepjes. Voeg de paddestoelen toe aan de sjalotjes en bak ze mee tot ze het vocht verliezen. Schenk de bouillon erbij en kook het geheel 10 minuutjes zachtjes door. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg de kookroom toe en breng het op smaak met zout. Verwarm de soep zonder te koken. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het met de bieslook.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bospaddestoelensoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven