Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesoep recept
Aspergesoep recept

Aspergesoep


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd ze in stukjes. Kook in een soeppan de asperges in de fond in 20 minuten gaar. Klop in een kom de helft van de slagroom lobbig. Neem 4 gare aspergepunten uit de bouillon voor garnering. Pureer de asperges in de bouillon tot een gladde soep. Roer de rest van de slagroom door de soep en breng hem op smaak met zout en worchestersaus. Breng de soep weer aan de kook en voeg klontjes boter toe. Schep de geklopte slagroom in 4 soepkommen en schenk de hete aspergesoep erover. Garneer de soep met aspergepunten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesoep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven