Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesoep recept
Aspergesoep recept

Aspergesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd ze in stukjes. Kook in een soeppan de asperges in de fond in 20 minuten gaar. Klop in een kom de helft van de slagroom lobbig. Neem 4 gare aspergepunten uit de bouillon voor garnering. Pureer de asperges in de bouillon tot een gladde soep. Roer de rest van de slagroom door de soep en breng hem op smaak met zout en worchestersaus. Breng de soep weer aan de kook en voeg klontjes boter toe. Schep de geklopte slagroom in 4 soepkommen en schenk de hete aspergesoep erover. Garneer de soep met aspergepunten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven