MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Aspergesoep

Aspergesoep recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd ze in stukjes. Kook in een soeppan de asperges in de fond in 20 minuten gaar. Klop in een kom de helft van de slagroom lobbig. Neem 4 gare aspergepunten uit de bouillon voor garnering. Pureer de asperges in de bouillon tot een gladde soep. Roer de rest van de slagroom door de soep en breng hem op smaak met zout en worchestersaus. Breng de soep weer aan de kook en voeg klontjes boter toe. Schep de geklopte slagroom in 4 soepkommen en schenk de hete aspergesoep erover. Garneer de soep met aspergepunten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesoep recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /