Aspergesoep

Aspergesoep

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd ze in stukjes. Kook in een soeppan de asperges in de fond in 20 minuten gaar. Klop in een kom de helft van de slagroom lobbig. Neem 4 gare aspergepunten uit de bouillon voor garnering. Pureer de asperges in de bouillon tot een gladde soep. Roer de rest van de slagroom door de soep en breng hem op smaak met zout en worchestersaus. Breng de soep weer aan de kook en voeg klontjes boter toe. Schep de geklopte slagroom in 4 soepkommen en schenk de hete aspergesoep erover. Garneer de soep met aspergepunten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesoep recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter