Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse bonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de snijbonen en sperziebonen schoon. Snijd de snijbonen in schuine stukken en halveer de sperziebonen of snijd ze in drieŽn.
Kook de snijbonen en de sperziebonen ca. 10 minuten in water met zout. Laat de bonen schrikken onder koud stromend water. Laat ze uitlekken en afkoelen.
Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de mortadella in stukjes.
Was de tomaten en snijd ze in vieren. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Roer de balsamico, de mosterd. zout, peper en een beetje suiker door elkaar. Klop de olie erdoorheen. Meng de dressing met bonen, de mozzarella, de mortadella, de lente-ui en de peterselie.
Laat het geheel minstens 45 minuten intrekken en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse bonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven