Italiaanse bonensalade

Italiaanse bonensalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak de snijbonen en sperziebonen schoon. Snijd de snijbonen in schuine stukken en halveer de sperziebonen of snijd ze in drieŽn.
Kook de snijbonen en de sperziebonen ca. 10 minuten in water met zout. Laat de bonen schrikken onder koud stromend water. Laat ze uitlekken en afkoelen.
Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de mortadella in stukjes.
Was de tomaten en snijd ze in vieren. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Roer de balsamico, de mosterd. zout, peper en een beetje suiker door elkaar. Klop de olie erdoorheen. Meng de dressing met bonen, de mozzarella, de mortadella, de lente-ui en de peterselie.
Laat het geheel minstens 45 minuten intrekken en breng op smaak met zout en peper.
Bron: © via Vera

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit italiaanse bonensalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter