Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade recept
Huzarensalade recept

Huzarensalade


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In een pan met weinig water en een beetje zout in 5 min. gaar koken en afgieten. Appel schillen en in blokjes snijden. Augurkjes en zilveruitjes fijn hakken.Varkensfricandeau in stukjes snijden. Meng aardappels, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar.Voeg azijn en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout en peper en laat alles ca.1 uur afgedekt in de koelkast staan. Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en elk in 6 partjes snijden.Tomaatjes halveren. Serveer op platte schaal en verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes en peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit huzarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven