Huzarensalade

Huzarensalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In een pan met weinig water en een beetje zout in 5 min. gaar koken en afgieten. Appel schillen en in blokjes snijden. Augurkjes en zilveruitjes fijn hakken.Varkensfricandeau in stukjes snijden. Meng aardappels, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar.Voeg azijn en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout en peper en laat alles ca.1 uur afgedekt in de koelkast staan. Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en elk in 6 partjes snijden.Tomaatjes halveren. Serveer op platte schaal en verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes en peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit huzarensalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter