Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade recept
Huzarensalade recept

Huzarensalade


Ingrediënten


printad
12

Bereidingswijze


Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In een pan met weinig water en een beetje zout in 5 min. gaar koken en afgieten. Appel schillen en in blokjes snijden. Augurkjes en zilveruitjes fijn hakken.Varkensfricandeau in stukjes snijden. Meng aardappels, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar.Voeg azijn en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout en peper en laat alles ca.1 uur afgedekt in de koelkast staan. Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en elk in 6 partjes snijden.Tomaatjes halveren. Serveer op platte schaal en verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes en peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit huzarensalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
  Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven