MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Huzarensalade

Huzarensalade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. In een pan met weinig water en een beetje zout in 5 min. gaar koken en afgieten. Appel schillen en in blokjes snijden. Augurkjes en zilveruitjes fijn hakken.Varkensfricandeau in stukjes snijden. Meng aardappels, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar.Voeg azijn en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout en peper en laat alles ca.1 uur afgedekt in de koelkast staan. Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en elk in 6 partjes snijden.Tomaatjes halveren. Serveer op platte schaal en verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes en peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit huzarensalade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /