AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevulde paddestoelen

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevulde paddestoelen recept Verwarm de oven voor op 200 graden C. Draai de stelen uit de paddestoelen en hak ze fijn. Zet de gehakte stelen apart. Breng de paddestoelen in water met citroensap aan de kook, giet ze af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Meng de gehakte paddestoelenstelen met de geitenkaas. Vul de hoedjes van de paddestoelen met dit mengsel. Zet ze naast elkaar op een bakplaat of ovenschaal. Bestrooi ze met tijm of rozemarijn. Sprenkel er olijfolie over en zet ze 11 minuten in het midden van de oven tot de kaas lichtbruin is. Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de sla over de borden, sprenkel er de dressing overheen en zet de gevulde paddestoelen in het midden van het bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paddestoelen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /