Gevulde paddestoelen

Gevulde paddestoelen

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Draai de stelen uit de paddestoelen en hak ze fijn. Zet de gehakte stelen apart. Breng de paddestoelen in water met citroensap aan de kook, giet ze af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Meng de gehakte paddestoelenstelen met de geitenkaas. Vul de hoedjes van de paddestoelen met dit mengsel. Zet ze naast elkaar op een bakplaat of ovenschaal. Bestrooi ze met tijm of rozemarijn. Sprenkel er olijfolie over en zet ze 10-12 minuten in het midden van de oven tot de kaas lichtbruin is. Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de sla over de borden, sprenkel er de dressing overheen en zet de gevulde paddestoelen in het midden van het bord.
Bron: © kookboek

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paddestoelen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter