MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevulde paddestoelen

Gevulde paddestoelen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Draai de stelen uit de paddestoelen en hak ze fijn. Zet de gehakte stelen apart. Breng de paddestoelen in water met citroensap aan de kook, giet ze af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Meng de gehakte paddestoelenstelen met de geitenkaas. Vul de hoedjes van de paddestoelen met dit mengsel. Zet ze naast elkaar op een bakplaat of ovenschaal. Bestrooi ze met tijm of rozemarijn. Sprenkel er olijfolie over en zet ze 10-12 minuten in het midden van de oven tot de kaas lichtbruin is. Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de sla over de borden, sprenkel er de dressing overheen en zet de gevulde paddestoelen in het midden van het bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paddestoelen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /