Aspergesalade

Aspergesalade

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Week de saffraan 5 minuten in het citroensap. Kook de asperges 1 minuut in water met zout. Snijd de bosuitjes in sliertjes. Meng 3 eetlepels olijfolie met safraan en honing tot een dressing en breng het op smaak met zout. Giet de asperges af en meng ze in een kom met de bosuitjes en dredding. Snijd het vruchtvlees van de sinaasappelen tussen de vliezen uit en schep ze door de salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter