Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergesalade recept
Aspergesalade recept

Aspergesalade


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Week de saffraan 5 minuten in het citroensap. Kook de asperges 1 minuut in water met zout. Snijd de bosuitjes in sliertjes. Meng 3 eetlepels olijfolie met safraan en honing tot een dressing en breng het op smaak met zout. Giet de asperges af en meng ze in een kom met de bosuitjes en dredding. Snijd het vruchtvlees van de sinaasappelen tussen de vliezen uit en schep ze door de salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven