MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Aspergesalade

Aspergesalade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Week de saffraan 5 minuten in het citroensap. Kook de asperges 1 minuut in water met zout. Snijd de bosuitjes in sliertjes. Meng 3 eetlepels olijfolie met safraan en honing tot een dressing en breng het op smaak met zout. Giet de asperges af en meng ze in een kom met de bosuitjes en dredding. Snijd het vruchtvlees van de sinaasappelen tussen de vliezen uit en schep ze door de salade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aspergesalade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /