Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rucolasalade met geitenkaas recept
Rucolasalade met geitenkaas recept

Rucolasalade met geitenkaas


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Rooster het sesamzaad licht in een droge koekenpan. Meng de peper door de geitenkaas. Vorm bolletjes van de geitenkaas. Strooi de paprikapoeder en het sesamzaad over 2 borden. Rol de geitenkaasbolletjes eerst door de paprika en dan door de sesam. Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de rucola of veldsla over 4 borden. Sprenkel de helft van de dressing erover. Leg de geitenkaasbolletjes op de salade en sprenkel de rest van de dressing erover.

Serveersuggesties

Vervang het sesamzaad door maanzaad of gehakte groene kruiden. Je kunt dit gerecht ook combineren met rauwe ham of gerookte zalm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucolasalade met geitenkaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven