MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Rucolasalade met geitenkaas

Rucolasalade met geitenkaas recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rooster het sesamzaad licht in een droge koekenpan. Meng de peper door de geitenkaas. Vorm bolletjes van de geitenkaas. Strooi de paprikapoeder en het sesamzaad over 2 borden. Rol de geitenkaasbolletjes eerst door de paprika en dan door de sesam. Meng de ingredienten voor de dressing. Verdeel de rucola of veldsla over 4 borden. Sprenkel de helft van de dressing erover. Leg de geitenkaasbolletjes op de salade en sprenkel de rest van de dressing erover.

Serveersuggesties

Vervang het sesamzaad door maanzaad of gehakte groene kruiden. Je kunt dit gerecht ook combineren met rauwe ham of gerookte zalm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rucolasalade met geitenkaas recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /