Krabsalade

Krabsalade

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng de mayonaise, cayennepeper, tomatenketchup, citroensap, sherry en de mosterd goed door elkaar. Roer er dan voorzichtig de krab, hard gekookte eieren, paprika,knolselderij en bieslook door. Strooi er wat paprikapoeder over en garneer met sla, tomaat en augurk.
Bron: © cursus mijn fijne keuken

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit krabsalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

  • Zonder tomatenketchup is het nog lekkerder.
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren
  • Zonder sherry en knolselderij gemaakt, maar nog steeds erg lekker!
    Susanne gaf dit recept 4 sterren
  • Zonder paprika en Sherry SUPERLEKKER!
    Jolanda gaf dit recept 3 sterren
  • Als dit gerecht zonder sherry gemaakt was het heerlijk.
    jaccor gaf dit recept 4 sterren
  • Heel lekker bij surimi!
    Bezoeker gaf dit recept 4 sterren

Laat uw reactie achter