MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gepofte appel

Gepofte appel recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Haal het klokhuis van de appel er pyramidevormig uit. Snijd het er niet zo uit dat je er aan de andere kant door heen kunt kijken maar meer als een soort kuiltje. Nu doe je iets meer dan een klontje boter in het kuiltje, samen met de suiker en de kaneel. Leg het geheel op een bordje in de magnetron totdat de boter en suiker gesmolten zijn. Nu je het eruit hebt gehaald, moet je wachten tot de boter en suiker intrekt, maar je kan hem ook gewoon zo eten. Eet het bij het ontbijt, als voor- of nagerecht, of tussendoor. Tip: Gebruik rode apels voor extra smaak

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte appel recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /