Gepofte appel

Gepofte appel

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Haal het klokhuis van de appel er pyramidevormig uit. Snijd het er niet zo uit dat je er aan de andere kant door heen kunt kijken maar meer als een soort kuiltje. Nu doe je iets meer dan een klontje boter in het kuiltje, samen met de suiker en de kaneel. Leg het geheel op een bordje in de magnetron totdat de boter en suiker gesmolten zijn. Nu je het eruit hebt gehaald, moet je wachten tot de boter en suiker intrekt, maar je kan hem ook gewoon zo eten. Eet het bij het ontbijt, als voor- of nagerecht, of tussendoor. Tip: Gebruik rode apels voor extra smaak
Bron: © vakantie in engeland

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gepofte appel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter