Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte appel recept
Gepofte appel recept

Gepofte appel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Haal het klokhuis van de appel er pyramidevormig uit. Snijd het er niet zo uit dat je er aan de andere kant door heen kunt kijken maar meer als een soort kuiltje. Nu doe je iets meer dan een klontje boter in het kuiltje, samen met de suiker en de kaneel. Leg het geheel op een bordje in de magnetron totdat de boter en suiker gesmolten zijn. Nu je het eruit hebt gehaald, moet je wachten tot de boter en suiker intrekt, maar je kan hem ook gewoon zo eten. Eet het bij het ontbijt, als voor- of nagerecht, of tussendoor. Tip: Gebruik rode apels voor extra smaak

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven