AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Champignons met kruidenboter

Ingrediënten

Bereidingswijze

Champignons met kruidenboter recept Roer de boter zacht, pel de knoflook en pers hem boven de boter uit.
Pel en rasp het sjalotje en meng het met peper en zout door de boter. Hak de kruiden fijn en meng ze als laatste door de boter. Zet even koel om stevig te worden. Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje uit de champignonhoedjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Schik de champignons met de open kant naar boven in een grote ovenschaal en vul ze met de kruidenboter.
Zet de schaal in de oven en laat de champignons in ca. 15 minuten mooi kleuren en de boter smelten. Verdeel de champignons over 4 borden.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit champignons met kruidenboter recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /