Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoekjes recept
Zandkoekjes recept
Laatste update: 5 maart 2016 om 13:03

Zandkoekjes


Ingrediënten


217 9

Bereidingswijze


Meng de bloem, suiker, vanillesuiker, ei en de boter in een kom en roer/kneed alles goed tot een deeg. Rol het deeg uit tot een dikte van 1 centimeter (het is raadzaam om eerst los bloem op het werkblad aan te brengen zodat de zandkoekjes goed los kunnen komen van het blad). Hierna kun je de koekjes uitsnijden met een vormpje op glas.

Vet een bakplaat in en leg de zandkoekjes er op. Bak de zandkoekjes 15 minuten in een oven van 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zandkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zandkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 405 recensies

  • Erg lekker en makkelijk om te maken.
    Bezoeker gaf dit recept op 5 maart 2016 5 uit 5 sterren
  • Hoi, Voor de tweede keer dit recept gemaakt. Ze zijn echt heerlijk. Ik doe alleen 50 gram suiker ipv 100 gram. De eerste keer heb ik bij de helft van het deeg ook nog cacaopoeder toegevoegd, maar hi... Lees reactie
    M gaf dit recept op 3 maart 2016 4 uit 5 sterren
  • Doe er citroen door heen; nog lekkerder!
    Iemand gaf dit recept op 28 december 2015 4 uit 5 sterren
  • Zandkoekjes zijn mijn lievelingskoekjes zeker met suiker!
    Nikki gaf dit recept op 27 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Zandkoekje is mmmm en heerlijk
    Christianne gaf dit recept op 26 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Stom! Maar wel lekker!
    Hoi gaf dit recept op 16 mei 2015 1 uit 5 sterren
  • Lekkerder met een klein beetje zout. Maak ze niet te dun, want dan worden ze keihard (tenzij je ze minder lang in de oven zet).
    Rianne gaf dit recept op 12 april 2015 3 uit 5 sterren
  • Ze zijn heerlijk mijn broertje wilde een hap uit het deeg; ik persoonlijk vind het deeg ook heerlijk ;)
    Ernest gaf dit recept op 18 februari 2015 3 uit 5 sterren
  • Ze zijn lekker.
    Simone gaf dit recept op 1 februari 2015 3 uit 5 sterren
  • Ik maak deze koekjes al jaren en steeds een succes :) vandaag ga ik ze eens maken met glutenvrije bloem omdat er 1 neefje een allergie heeft en nooit kan meeproeven.
    Veecee gaf dit recept op 30 januari 2015 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven