Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoekjes recept
Zandkoekjes recept

Zandkoekjes


Ingrediënten


printad
204 10 16

Bereidingswijze


Meng de bloem, suiker, vanillesuiker, ei en de boter in een kom en roer/kneed alles goed tot een deeg. Rol het deeg uit tot een dikte van 1 centimeter (het is raadzaam om eerst los bloem op het werkblad aan te brengen zodat de zandkoekjes goed los kunnen komen van het blad). Hierna kun je de koekjes uitsnijden met een vormpje op glas.

Vet een bakplaat in en leg de zandkoekjes er op. Bak de zandkoekjes 15 minuten in een oven van 180 graden C.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zandkoekjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 403 recensies

  • Zandkoekjes zijn mijn lievelingskoekjes zeker met suiker!
  • Zandkoekjes zijn lekker met kaas er overheen!
  • Zandkoekjes zijn heerlijk, om je vingers bij af te likken, ik ga ze zo ook bakken, maar het is wel irritant dat het soms uit elkaar valt. 5 sterren, dat heeft dit recept wel verdiend!
  • Zandkoekjes met havermout; haverzandkoekjes
  • Zandkoekjes zijn echt mijn lievelingskoekjes. Mijn tip is, doe er wat geraspte speculaas door dat is nog lekkerder!
  • Zandkoekjes zijn echt heerlijk! Ook zijn ze makkelijk te maken.
  • Zandkoekjes zijn lekker vooral met glazuur geheime recept: zeggen we niet!
  • Zandkoekjes zijn super lekker en mijn vader is er dol op. Super vaderdag tip!
  • Zandkoekjes zijn erg lekker, maar iets te lang in de oven gedaan!
  • Zandkoekjes mmm echt om te smullen weetje als het aan mij lag at ik ze de hele dag door.
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven