Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte noga recept
Witte noga recept

Witte noga


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de suiker in een pan en vermeng het met wat water, zodat het iets vochtig wordt. Verhit de suiker met het water en maak er een dikke siroop van. Laat de siroop niet bruin worden. Als de siroop klaar is, voeg er dan het sap van één citroen aan toe. Blijf constant roeren zonder te stoppen. Laat afkoelen tot lauw. Klop vervolgens de eiwitten tot sneeuw, voeg het beetje bij beetje aan de siroop toe met een houten lepel. Roer goed door elkaar en voeg er vervolgens de gehakte gemengde noten aan toe. Giet uit op een bakplaat, laat afkoelen en snijdt in stukken.

Allergenen Informatie

Voor dit witte noga recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Witte noga heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Deze noga is letterlijk een plak suiker.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven