Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wafels recept
Wafels recept

Wafels


Ingrediënten


printad
20

Bereidingswijze


Doe de bloem in en kom met de eigelen, melk en gesmolten boter. Meng goed tot er geen klonters meer zijn. Voeg 3 eetlepels suiker bij de eiwitten en klop op. Tijdens het opkloppen de andere 3 lepels suiker bijvoegen. Doe het eiwit bij het beslag en bak onmiddellijk ongeveer 5 minuten in een warm ijzer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit wafels recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 19 recensies

  • Ik de wafels gemaakt maar ze waren een beetje slap maar heel lekker!
  • Super wafels. En zeer luchtige wafels. Een mega goed recept.
  • Super wafels kun je met deze recepten maken.
  • Ik heb deze wafels gemaakt en vond de smaak wel oké maar ze zagen er echt niet uit, sorry voor mij is dit recept niet zo geslaagd!
  • Vraag: Hoeveel wafels krijg je hiervan?
  • Ik denk dat deze wafels super lekker worden omdat ik al zie hoeveel dingen je nodig voor hebt.
  • Lekker, ik hou van Wafels!
  • Volgens mij zijn deze wafels heerlijk!
  • Ik was al tijden opzoek naar goed recept voor wafels. En ben echt blij dat ik deze gevonden heb en uitgeprobeerd en echt waar heerlijke wafels krijg je er van!
  • Het was niet goed als ik me omdraaide waren de wafels steeds verdwenen, dus heb niet kunnen proeven maar de bengels wel ;-)
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven