Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wafels recept
Wafels recept
Laatste update: 31 december 2015 om 15:12

Wafels


Ingrediënten


20

Bereidingswijze


Doe de bloem in en kom met de eigelen, melk en gesmolten boter. Meng goed tot er geen klonters meer zijn. Voeg 3 eetlepels suiker bij de eiwitten en klop op. Tijdens het opkloppen de andere 3 lepels suiker bijvoegen. Doe het eiwit bij het beslag en bak onmiddellijk ongeveer 5 minuten in een warm ijzer.

Allergenen Informatie

Voor dit wafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Wafels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 19 recensies

  • Ik de wafels gemaakt maar ze waren een beetje slap maar heel lekker!
  • Echt super lekker, bedekt met stroop en poedersuiker
  • Help ben het vergeten! als er staat 6 eiwitten hoeveel eieren moet ik dan hebben? 3 of 6? SCHAAM!
  • Lekker,ik ga ze nog een keer maken. Hmmmm...
  • Je hebt weel veel ingrediŽnten nodig. Wij doen er nooit melk in en ook geen eiwit apart, das verlies van eieren.
  • Super wafels. En zeer luchtige wafels. Een mega goed recept.
  • Leuk recept! Ik ga het vanmiddag proberen met de kids!
  • Eiwit kan niet tot sneeuw geklopt worden indien gemengd met suiker, heb ik altijd gehoord ! desalniettemin waren het super wafels en zeer snel klaar ook. Bedankt voor het receptje heb ze al 2x gemaa... Lees reactie
  • Ik weet nog iets handigs om de eierdooier van het eiwit te scheiden: je moet een lege plastic fles op de eierdooier zetten (als je dat doet moet je is de fles knijpen)en dan weer lucht in de fles late... Lees reactie
  • Ik heb deze wafels gemaakt en vond de smaak wel okť maar ze zagen er echt niet uit, sorry voor mij is dit recept niet zo geslaagd!
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven