Haal de plakjes van elkaar en laat het ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Verwarm de met en rasp van de citroen/limoen en de
en een snufje kaneel(1 snufje) in een pannetje.
Roer regelmatig even goed door
en laat goed afkoelen.
Verdeel vervolgens over het bladerdeeg(1 pak) en vouw het bladerdeeg(1 pak) in een
driehoek dicht (zoals een appelflap).
Leg de flapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met
het losgeklopte ei(1 stuk).
Bestrooi de flapjes met de kaneelsuiker en bak in
ca 20-25 minuten in de oven op 200 graden celsius.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.