Muffins

Muffins

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Warm de oven alvast op 200 graden C. voor. Vet de muffinvormpjes in met boter. Zeef de suiker, meel en bakpoeder in een kom. Neem een andere kom en roer daarin de melk, boter en het ei door elkaar. Roer er doorheen met een vork totdat er een vrij klonterig beslag ontstaat. Schep de vormpjes voor drie kwart vol met het beslag. Bak de muffins ongeveer 20-25 minuten op 200 graden C. Laat de muffins na het bakken even afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit muffins recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (7)

 • Ik had muffins van maar 2 cm hoog. Ze kwamen niet eens boven het papiertje uit. Wat heb ik fout gedaan? Ik heb ongeveer 150 gram zelfrijzend bakmeel genomen. Klopt dat? Graag tips!
  AP gaf dit recept 5 sterren
 • Ik ben 10 en kan al bakken. Heerlijke muffins.
  Hajar gaf dit recept 5 sterren
 • Niet proberen, het werkt niet. Erg jammer.
  Iona gaf dit recept 5 sterren
 • Er zou ongeveer 210 gram meel in moeten.
  Lis gaf dit recept 5 sterren
 • Hoeveel gram is 1,75 kopje?
  Esmee gaf dit recept 5 sterren
 • Daar sta ik dan, met mijn jongens in de keuken. Alles is voorbereid, de boter gesmolten, het ei losgeklopt. Dan zie ik dat we 1,75 KOPJE zelfrijzendbakmeel nodig hebben. Hoeveel gram is dat, nergens te vinden in het recept. Erg jammer.
  Maaike gaf dit recept 5 sterren
 • Dit recept is super goed en lekker, ik heb het al een paar keer gemaakt hmmm lekker!
  Marie van Houtte gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter