AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Monchoutaart

10 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Monchoutaart recept Bodem: Koek fijn stampen of in een keukenmachine fijn maken, de boter smelten. De fijngestampte koek met de gesmolten boter samen voegen en in een taartvorm doen. Met de bolle kant van de lepel glad maken. De vorm even in de koelkast zetten. Slagroom kloppen. Monchou met de suiker prakken. Slagroom erdoor heen. Het monchoumengsel op de taartbodem gieten en weer terug in de koelkast zetten. Vlaaivulling er op het laatst moment pas opdoen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit monchoutaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Niet met de staaf mixer doen.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /