MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Monchoutaart

Monchoutaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bodem: Koek fijn stampen of in een keukenmachine fijn maken, de boter smelten. De fijngestampte koek met de gesmolten boter samen voegen en in een taartvorm doen. Met de bolle kant van de lepel glad maken. De vorm even in de koelkast zetten. Slagroom kloppen. Monchou met de suiker prakken. Slagroom erdoor heen. Het monchoumengsel op de taartbodem gieten en weer terug in de koelkast zetten. Vlaaivulling er op het laatst moment pas opdoen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit monchoutaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Niet met de staaf mixer doen.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /