Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-donuts voor de donutmaker recept
Mini-donuts voor de donutmaker recept

Mini-donuts voor de donutmaker


Ingrediënten


30 3

Bereidingswijze


Gooi alle ingrediŽnten in een beslagkom bij elkaar. Dit goed mixen totdat een glad beslag ontstaat. Als het klaar is, kan het beslag de donutmaker in en binnen een handomdraai heb je heerlijke mini-donuts!

Serveersuggesties

Gooi er een portie choco-snippers bij om chocolade-donuts te krijgen. De donuts met glazuur besmeren kan ook heerlijk zijn!

Allergenen Informatie

Voor dit mini-donuts voor de donutmaker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Mini-donuts voor de donutmaker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 21 recensies

 • Mij lijkt het een heel lekker recept, ik ga het uitdelen op school voor projectenavond, die over een week en 2 dagen is, ik ga nu maar weer aan de slag, want ik moet er nog veel maken ;]
 • Donuts uit een donutmaker zullen nooit te evenaren zijn met deze in olie gebakken, maar ze zijn wel sneller te maken. Dit recept al meermaals gemaakt (ik doe wel een beetje meer olie in het deeg) en e... Lees reactie
 • Kan ik dit recept ook gebruiken voor een donut bakblik ?
 • Dit recept geeft wel de structuur als zou moeten, maar als je ze uit de donutmaker haalt, vervormen ze en gaan ze nooit meer goed! En ze zakken in :( Maar ze zijn wel lekker :)
 • Ik heb het recept geprobeerd, de smaak is goed maar de donutjes zijn zo droog, hoe voorkom ik dit? Iemand een idee/tip?
 • Hoe lang moeten ze in de donut maker?
 • Natuurlijk is dit een ander soort donut, maar heerlijk en zelf gemaakt!
 • Echt heerlijk. Net gemaakt. Inderdaad niet te vergelijken met echte donuts maar van alle recepten die ik heb geprobeerd, is deze echt het beste. Zeker aan te raden.
 • Ik heb het gisteren gemaakt, ze zijn echt niet te vergelijken met de echte donuts. Ik ga het proberen met een origineel recept, wanneer dat niet lukt breng ik dat ding naar de kringloopwinkel.
 • Ze zijn super goed gelukt en ik zal ze zeker nog eens maken.
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
  Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven