Mini-donuts voor de donutmaker

Mini-donuts voor de donutmaker

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Gooi alle ingrediŽnten in een beslagkom bij elkaar. Dit goed mixen totdat een glad beslag ontstaat. Als het klaar is, kan het beslag de donutmaker in en binnen een handomdraai heb je heerlijke mini-donuts!
Bron: © Handleiding behorende bij de donutmaker

Serveersuggesties

Gooi er een portie choco-snippers bij om chocolade-donuts te krijgen. De donuts met glazuur besmeren kan ook heerlijk zijn!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-donuts voor de donutmaker recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (21)

Gemiddelde score 9.2 / 10 in 21 reacties
 • Mij lijkt het een heel lekker recept, ik ga het uitdelen op school voor projectenavond, die over een week en 2 dagen is, ik ga nu maar weer aan de slag, want ik moet er nog veel maken ;]
  gaf dit recept 5/5 sterren
 • Donuts uit een donutmaker zullen nooit te evenaren zijn met deze in olie gebakken, maar ze zijn wel sneller te maken. Dit recept al meermaals gemaakt (ik doe wel een beetje meer olie in het deeg) en echt het beste wat ik al op internet heb gevonden. Maar nogmaals : verwacht geen donuts zoals in de supermarkt (die eigenlijk wel best duur zijn trouwens).
  Fientroo gaf dit recept 5/5 sterren
 • Kan ik dit recept ook gebruiken voor een donut bakblik ?
  Rachel gaf dit recept 4/5 sterren
 • Dit recept geeft wel de structuur als zou moeten, maar als je ze uit de donutmaker haalt, vervormen ze en gaan ze nooit meer goed! En ze zakken in :( Maar ze zijn wel lekker :)
  Jovanca gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik heb het recept geprobeerd, de smaak is goed maar de donutjes zijn zo droog, hoe voorkom ik dit? Iemand een idee/tip?
  Sylvia gaf dit recept 3/5 sterren
 • Hoe lang moeten ze in de donut maker?
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
 • Natuurlijk is dit een ander soort donut, maar heerlijk en zelf gemaakt!
  Mau gaf dit recept 5/5 sterren
 • Echt heerlijk. Net gemaakt. Inderdaad niet te vergelijken met echte donuts maar van alle recepten die ik heb geprobeerd, is deze echt het beste. Zeker aan te raden.
  Nikki gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik heb het gisteren gemaakt, ze zijn echt niet te vergelijken met de echte donuts. Ik ga het proberen met een origineel recept, wanneer dat niet lukt breng ik dat ding naar de kringloopwinkel.
  Evelien gaf dit recept 2/5 sterren
 • Ze zijn super goed gelukt en ik zal ze zeker nog eens maken.
  Sarah gaf dit recept 5/5 sterren
 • Meer reacties

Laat uw reactie achter