Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-donuts voor de donutmaker recept
Mini-donuts voor de donutmaker recept

Mini-donuts voor de donutmaker


Ingrediënten


printad
30 3

Bereidingswijze


Gooi alle ingrediŽnten in een beslagkom bij elkaar. Dit goed mixen totdat een glad beslag ontstaat. Als het klaar is, kan het beslag de donutmaker in en binnen een handomdraai heb je heerlijke mini-donuts!

Serveersuggesties

Gooi er een portie choco-snippers bij om chocolade-donuts te krijgen. De donuts met glazuur besmeren kan ook heerlijk zijn!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mini-donuts voor de donutmaker recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 21 recensies

 • Mij lijkt het een heel lekker recept, ik ga het uitdelen op school voor projectenavond, die over een week en 2 dagen is, ik ga nu maar weer aan de slag, want ik moet er nog veel maken ;]
 • Donuts uit een donutmaker zullen nooit te evenaren zijn met deze in olie gebakken, maar ze zijn wel sneller te maken. Dit recept al meermaals gemaakt (ik doe wel een beetje meer olie in het deeg) en echt het beste wat ik al op internet heb gevonden. Maar nogmaals : verwacht geen donuts zoals in de supermarkt (die eigenlijk wel best duur zijn trouwens).
 • Kan ik dit recept ook gebruiken voor een donut bakblik ?
 • Dit recept geeft wel de structuur als zou moeten, maar als je ze uit de donutmaker haalt, vervormen ze en gaan ze nooit meer goed! En ze zakken in :( Maar ze zijn wel lekker :)
 • Ik heb het recept geprobeerd, de smaak is goed maar de donutjes zijn zo droog, hoe voorkom ik dit? Iemand een idee/tip?
 • Hoe lang moeten ze in de donut maker?
 • Natuurlijk is dit een ander soort donut, maar heerlijk en zelf gemaakt!
 • Echt heerlijk. Net gemaakt. Inderdaad niet te vergelijken met echte donuts maar van alle recepten die ik heb geprobeerd, is deze echt het beste. Zeker aan te raden.
 • Ik heb het gisteren gemaakt, ze zijn echt niet te vergelijken met de echte donuts. Ik ga het proberen met een origineel recept, wanneer dat niet lukt breng ik dat ding naar de kringloopwinkel.
 • Ze zijn super goed gelukt en ik zal ze zeker nog eens maken.
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven