Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke cake recept
Makkelijke cake recept

Makkelijke cake


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in een kom. Roer dit goed door elkaar. Doe het Ī 30 minuten in de oven op 200 ļC. De cake is gaar als je met een satestokje in de cake prikt en er blijft geen deeg achter.

Allergenen Informatie

Voor dit makkelijke cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Makkelijke cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 6 recensies

 • Ik denk zo'n glaasje waar je thee in doet.
 • Lijkt me een heerlijk cake, maar hoe groot is dat glaasje beetje veel 250 cc?
 • Als je voor alle ingrediŽnten het zelfde glaasje gebruikt, heb je de juiste verhouding en kan je zelf bepalen hoe groot het gaat worden. Mijn vraag is, moet je het niet eerst laten rijzen? Bij mij is ... Lees reactie
 • Voor 1 glas wordt standaard 250 cc gerekend.
 • Met dat probleem zit ik dus nu ook. Hoe groot is een glaasje?
 • Het lijkt mij een gemakkelijk recept, echter... ik heb glaasjes in vele maten.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
  Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven