Kwarktaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Week de 5 minuten in koud water.
    Maak je koekjes helemaal tot kruim.
    Smelt de in een pannetje en doe er je koekkruim bij goed roeren.
    Spoel je springvorm met koud water en verdeel de koekbeslag over de bodem en zet even in de koeling.
    Klop de , yoghurt de vanillesuiker en de gewone .
    Roer de in 3-4 lepels water op laag vuur tot een sausje.
    Beetje voor beetje de bij de slagroommengsel kloppen.
  2. Je kan er nu ook nog je verse vruchten bij doen.
  3. Verdeel de hele mengsel over de bodem van de springvorm en zet hem 3 uur in de koeling.
25
25
25

Variaties op Kwarktaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kwarktaart
VariatieAantalGang
Kwarktaart5Taart en gebak
Kruimelkwarktaart2Taart en gebak
Mango-kwarktaartjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, magere yoghurt, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom, magere yoghurt, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, suiker, vanille suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
163 kcal
8%1304 kcal
Vetten
5 g.
7%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
5 g.
5%40 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kwarktaart