Kruisbessen-envelopjes

Kruisbessen-envelopjes

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

De plakjes bladerdeeg iets overlappend als een rechthoek op een met bloem bestoven aanrecht, afgedekt met een doek laten ontdooien. De kruisbessen wassen, schoonmaken en afdrogen. Vermengen met suiker, vanillesuiker, paneermeel en ma´zena. De oven voorverwarmen op 200░C. Een bakplaat met bakpapier bedekken. Het bladerdeeg uitrollen tot een rechthoek van 30 x 40 cm. Hier twaalf vierkanten van 10 x 10 cm uitsnijden. Op het midden van elk plakje bladerdeeg wat kruisbessenmengsel scheppen. De hoeken van het deeg naar het midden vouwen. De envelopjes op de bakplaat leggen en met losgeklopte eidooier bestrijken. Midden in de oven ▒ 25 min. bakken. Voor het serveren met poedersuiker bestrooien.
Bron: © mijn zuster

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kruisbessen-envelopjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Ze zijn goed gelukt. We hadden geen maizena meer. Ben benieuwd hoe dat smaakt. Ze zijn erg lekker geworden en zien er goed uit.
    Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter