AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kruisbessen-envelopjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kruisbessen-envelopjes recept De plakjes bladerdeeg iets overlappend als een rechthoek op een met bloem bestoven aanrecht, afgedekt met een doek laten ontdooien. De kruisbessen wassen, schoonmaken en afdrogen. Vermengen met suiker, vanillesuiker, paneermeel en ma´zena. De oven voorverwarmen op 200░C. Een bakplaat met bakpapier bedekken. Het bladerdeeg uitrollen tot een rechthoek van 30 x 40 cm. Hier twaalf vierkanten van 10 x 10 cm uitsnijden. Op het midden van elk plakje bladerdeeg wat kruisbessenmengsel scheppen. De hoeken van het deeg naar het midden vouwen. De envelopjes op de bakplaat leggen en met losgeklopte eidooier bestrijken. Midden in de oven ▒ 25 min. bakken. Voor het serveren met poedersuiker bestrooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kruisbessen-envelopjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ze zijn goed gelukt. We hadden geen maizena meer. Ben benieuwd hoe dat smaakt. Ze zijn erg lekker geworden en zien er goed uit.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /