Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fondant recept
Fondant recept

Fondant


Ingrediënten


10 1

Bereidingswijze


Gelatinepoeder op een laag vuur in het water oplossen. Glucose en glycerine toevoegen en goed roeren. Pan van het vuur halen en beetje bij beetje de poedersuiker toevoegen. Goed blijven roeren om klontjes te voorkomen. Als de massa niet meer te roeren is, uit de pan halen en de rest van de poedersuiker er door kneden. De pasta luchtdicht bewaren. Voor gebruik kleurpasta erdoor kneden. Voordat je fondant gaat uitrollen altijd opnieuw doorkneden.

Allergenen Informatie

Voor dit fondant recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Fondant heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Is dit genoeg om een hele taart mee te bedekken?
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven