Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Donut recept
Donut recept

Donut


Ingrediënten


printad
77 3 4

Bereidingswijze


In een kom, de suiker en vanillesuiker met de boter en eieren goed mengen. Dan de melk erbij doen, de vanillearoma, snufje zout en nootmuskaat. Weer mengen en dan langzaamaan de bloem en de bakpoeder door een zeef erbij doen. Heel goed kneden! Op een met bloem bestoven werkplek, het deeg leggen en plat drukken (1 cm hoogte). Met een donutvormpje de vormen eruit doen. Dan in een diepe koekepan, doe je veel olie in en laat je het heet worden. Weinig donut per keer gaar bakken, (ze zijn dan goudbruin). Ik heb melkchocolade en witte chocolade apart gesmolten en daar de donuts in gedipt en toen met van die suikerdecoraties versierd. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit donut recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 76 recensies

  • Donuts zijn lekker maar wanneer moet je de eieren er in doen?
  • Donuts zijn lekker en bedankt voor het recept :D
  • Deze donuts zijn geweldig super ik heb ze met me vriendin gemaakt maar die waren een beetje mislukt maar ook goed gegaan. Nu ga ik ze proberen met mijn moeder.
  • Mijn donuts deden het niet in de pan, het leken meer op aadappels/pannekoeken.
  • Lekker donuts, kan ik aan mij club geven en lekker zelf eten.
  • Hoeveel donuts kun je hier mee maken? Ik kan het nergens vinden. Alvast bedankt.
  • Hoeveel donuts zijn dit?
  • Hoeveel Donuts kun je er maken van dit recept?
  • Hoeveel donuts kun je ervan maken?
  • Kun je ook donuts maken zonder vanillearoma?
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven