AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Citroentaart

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Citroentaart recept Bodem: Meng de suiker, vanillesuiker, bakpoeder, melk en (zachte) roomboter en bloem door elkaar, voeg daarna de schuimig geklopt eigelen toe. Dit mengsel op ingevette bakplaat van oven uitstrijken. (met bakpapier erop). Deksel: Sla de eiwitten stijf met suiker. Uitsmeren op een ander bakplaat (met bakpapier bekleed), daaroverheen de geschaafde amandelen. 25 minuten in voor verwarmde oven op 180ļC, normaal programma Vulling: Citroenrasp en -sap (met water aangevuld) met de suiker verwarmen, maizena oplossen en even laten koken. Af laten koelen. Stijfgeslagen slagroom erdoor roeren. Samenvoegen van de taart: De vulling op de bodem strijken, de deksel erop leggen en afwerken met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroentaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /