MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Citroentaart

Citroentaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bodem: Meng de suiker, vanillesuiker, bakpoeder, melk en (zachte) roomboter en bloem door elkaar, voeg daarna de schuimig geklopt eigelen toe. Dit mengsel op ingevette bakplaat van oven uitstrijken. (met bakpapier erop). Deksel: Sla de eiwitten stijf met suiker. Uitsmeren op een ander bakplaat (met bakpapier bekleed), daaroverheen de geschaafde amandelen. 25 minuten in voor verwarmde oven op 180ºC, normaal programma Vulling: Citroenrasp en -sap (met water aangevuld) met de suiker verwarmen, maizena oplossen en even laten koken. Af laten koelen. Stijfgeslagen slagroom erdoor roeren. Samenvoegen van de taart: De vulling op de bodem strijken, de deksel erop leggen en afwerken met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit citroentaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /