Brésilienne-taart

Brésilienne-taart

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bak de kruimel of gistdeegbodem met een blinde vulling zoals aangegeven op de verpakking. Maak de banketbakkersroom: Los de custard op in enkele lepels melk. Breng de overige melk aan de kook met het vanillestokje ( snijd dit eerst in tweeen. Doe de suiker en vanillesuiker bij de eidooiers en klop met een mixer tot een wit mengsel. Giet er de kokende melk over en meng het geheel. Doe er de custard bij en laat op het vuur even opkoken. Blijf voortdurend roeren. Neem van het vuur en roer regelmatig om velvorming te voorkomen. Laat het geheel afkoelen. Klop de slagroom op met de vanillesuiker en poedersuiker naar eigen smaak. Vul de taartbodem met de banketbakkersroom. Hierboven komt de opgeklopte slagroom en versier tenslotte met de nootjes.
Bron: © milena

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brésilienne-taart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter