AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Brésilienne-taart

7

Ingrediënten

Bereidingswijze

Brésilienne-taart recept Bak de kruimel of gistdeegbodem met een blinde vulling zoals aangegeven op de verpakking. Maak de banketbakkersroom: Los de custard op in enkele lepels melk. Breng de overige melk aan de kook met het vanillestokje ( snijd dit eerst in tweeen. Doe de suiker en vanillesuiker bij de eidooiers en klop met een mixer tot een wit mengsel. Giet er de kokende melk over en meng het geheel. Doe er de custard bij en laat op het vuur even opkoken. Blijf voortdurend roeren. Neem van het vuur en roer regelmatig om velvorming te voorkomen. Laat het geheel afkoelen. Klop de slagroom op met de vanillesuiker en poedersuiker naar eigen smaak. Vul de taartbodem met de banketbakkersroom. Hierboven komt de opgeklopte slagroom en versier tenslotte met de nootjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brésilienne-taart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /