AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Bramentaart

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bramentaart recept Voorbereiding: Bloem en bakpoeder op een werkvlak zeven, in het midden een kuil maken en hierin het ei doen. Meng het ei met wat bloem tot een dikke brij. Strooi er de suikers en het zout over. Snijd de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Gebruik 2/3 deel van het deeg om de bodem en de rand van een springvorm te bekleden. Was de bramen en laat ze goed uitlekken. Strooi de geschaafde amandelen op de taartbodem en leg de bramen er voorzichtig bovenop. Strooi er suiker over. Rol de rest van het deeg dun uit, maak er reepjes van en leg ze kruiselings over de bramen. Bak de taart in 20- 30 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bramentaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /