Bramentaart

Bramentaart

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Voorbereiding: Bloem en bakpoeder op een werkvlak zeven, in het midden een kuil maken en hierin het ei doen. Meng het ei met wat bloem tot een dikke brij. Strooi er de suikers en het zout over. Snijd de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten. Bereiding: Verwarm de oven voor op 200C (hetelucht 180C). Gebruik 2/3 deel van het deeg om de bodem en de rand van een springvorm te bekleden. Was de bramen en laat ze goed uitlekken. Strooi de geschaafde amandelen op de taartbodem en leg de bramen er voorzichtig bovenop. Strooi er suiker over. Rol de rest van het deeg dun uit, maak er reepjes van en leg ze kruiselings over de bramen. Bak de taart in 20-30 minuten gaar.
Bron: © © Janneke's Receptenpagina

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bramentaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter