Bastognekoeken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. en vet de bakplaat in met boter.
  3. Gooi alles behalve de in een kom en meng het.
  4. Als het een glad beslag is, doe er dan de in en kneed het tot een wat steviger deeg.
  5. Doe een theedoek over de kom en zet het voor 1 uur in de koelkast.
  6. Maak op de bakplaat platte, rechthoekige hoopjes deeg.
  7. Doe de koekjes in de oven en laat ze 20-25 bakken.
  8. Laat de koekjes afkoelen en dan smullen maar.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Bastognekoeken

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bastognekoeken
VariatieAantalGang
Aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken1Taart en gebak
Citroentaart met Bastognekoeken1Taart en gebak
Runderstoofpotje met bruin bier en bastognekoeken1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • kandijsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bastognekoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vind dat dit mijn hele leven heeft verbeterd, want nu ga ik een 10 halen voor scheikunde
Hans de Kaluwe 3 juni 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
438 kcal
21%1752 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
9 g.
49%36 g.
Waarvan onverzadigd
5 g.
18%20 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
36%8 g.
Koolhydraten
53 g.
20%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
7 mg.
0%28 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bastognekoeken