Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banketbakkersroom recept
Banketbakkersroom recept
Laatste update: 11 januari 2016 om 16:01

Banketbakkersroom


Ingrediënten


44 3

Bereidingswijze


Breng het grootste gedeelte van de melk met het vanillestokje langzaam aan de kook en laat het stokje enige tijd in de melk trekken.
Meng de bloem met de eierdooiers en een klein scheutje achtergehouden melk tot een glad papje. Voeg hier onder goed roeren en met kleine hoeveelheiden tegelijk de kokende melk bij.
Doe de massa terug in de pan. Breng ze onder zeer goed roeren aan de kook en laat ze ongeveer 3 minuten zachtjes doorkoken. Verwijder het vanillestokje.
Voeg de suiker toe en wanneer er geen vanillestokje gebruikt is, ook de vanillesuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit banketbakkersroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Banketbakkersroom heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.8 / 10 in 18 recensies

  • Een goed recept dank je wel!
    Bezoeker gaf dit recept op 11 januari 2016 4 uit 5 sterren
  • Kleine tips voor smaak/antiklont; - Klop de eierdooiers eerst goed los/luchtig met de suiker - Voeg de bloem bij dit mengsel toe (zevend!), dan het scheutje achtergehouden koude melk - Snijdt het... Lees reactie
    Mario gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Hallo! Ik vind dit echt een super lekker recept heb hem al een paar keer uitgeprobeerd op verjaardagen en iedereen vond hem superlekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Het lijkt mij super ik ga het gelijk proberen. Dat word smullen.
    Dim gaf dit recept op 2 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Heel lekker! Dikte is precies goed. Ik heb 30 gram suiker gebruikt en vond het zoet genoeg. Volgende keer zeef ik het bloempapje voor het bij de hete melk gaat, want ik had wel veel klontjes. Bedankt ... Lees reactie
    Rose gaf dit recept op 15 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Met wat klontjes bij mij :( maar alsnog wel erg lekker!
    Marlies gaf dit recept op 17 juli 2013 4 uit 5 sterren
  • Supergoed gelukt! Bedankt voor het recept.
    Guido gaf dit recept op 12 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Prima recept snel gemaakt, bedankt.
    Anneke gaf dit recept op 26 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Superlekkere smaak, en niet moeilijk te maken. Heb het recept precies gevolgd, maar toch nog kleine klontjes erin gebleven, niet erg want je ziet ze toch niet on de taart, maar hoe kan dat? Dank voor ... Lees reactie
    Monica gaf dit recept op 29 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Super! Ik ga het is proberen. kan je er ook cupcakes mee bespuiten? Want botercreme word bij mij heel snel hard.
    Bezoeker gaf dit recept op 15 februari 2013 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven