Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjes cake recept
Arretjes cake recept

Arretjes cake


Ingrediënten


126 1 8

Bereidingswijze


Kruimel de kaakjes in een kom. Doe de cacao en de suiker en het ei erbij. Smelt de boter en roer dit door de massa heen tot een grote massa. Doe in een bakvorm van 24 cm (cakevorm) met bakpapier erin en schep de massa erin en duw het goed aan tot het stevig is en dek het dan af met folie. Dan een nachtje in de koelkast en dan kan je er plakken van snijden en is heerlijk zoet.

Allergenen Informatie

Voor dit arretjes cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Arretjes cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 18 recensies

 • Het is heerlijk, moeten we vaker gaan maken!
 • Is een oud recept van Calvť oliefabriek in Delft. Al heel oud, maar nog steeds lekker, al wordt het recept wat luxueuzer dan vroeger. Dan spreek ik over zo'n 50 jaar geleden!
 • Mag het ook een pak koekjes zijn?
 • Arretjes cake zo lekker, 5 sterren goddelijk!
 • Hoort niet met boter, maar met Palmin - da's een veel harder vet. Blijft de cake ook bij kamertemperatuur mooi.
 • Zo lekker maar toch eigenlijk ongezond door dat ei. Dan maar samunella-vrije eieren nemen he? Of is dat te veel gedoe?
 • Wij maken al jaren arretjescake met verjaardagen, er is nooit wat over want de gasten nemen de overschot graag mee naar huis voor de volgende dag bij de koffie.
 • Had het recept van mijn schoonmoeder maar was het briefje kwijt. Lang leve het internet. Eet smakelijk.
 • Mijn oma maakt dit ook altijd, het is zo lekker.
 • Arretjes cake was lekker.
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Eierkoekjes
  Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven