AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Appeltaart van de bakplaat

13

Ingrediënten

Bereidingswijze

Appeltaart van de bakplaat recept Bekleed de bakplaat met bakpapier en vouw de randen ca. 3 cm omhoog. Zet dit met de paperclips vast. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Klop de boter, de margarine en de basterdsuiker tot een romig mensel. Klop de eieren erdoor, het ziet er dan geschift uit. Zeef de bloem, kaneel, bakpoeder en kardemom en spatel dit in delen door het eiermengsel. Spreid het cakebeslag uit ove de bakplaat en strijk de bovenkant glad. Druk de appelpartjes in rijen in het beslag en strooi de citroenrasp en de kristalsuiker erover. Bak de taart in 45 minuten goudbruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltaart van de bakplaat recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /