MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Appeltaart van de bakplaat

Appeltaart van de bakplaat recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bekleed de bakplaat met bakpapier en vouw de randen ca. 3 cm omhoog. Zet dit met de paperclips vast. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Klop de boter, de margarine en de basterdsuiker tot een romig mensel. Klop de eieren erdoor, het ziet er dan geschift uit. Zeef de bloem, kaneel, bakpoeder en kardemom en spatel dit in delen door het eiermengsel. Spreid het cakebeslag uit ove de bakplaat en strijk de bovenkant glad. Druk de appelpartjes in rijen in het beslag en strooi de citroenrasp en de kristalsuiker erover. Bak de taart in 40-50 minuten goudbruin.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltaart van de bakplaat recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /