Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart van de bakplaat recept
Appeltaart van de bakplaat recept

Appeltaart van de bakplaat


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Bekleed de bakplaat met bakpapier en vouw de randen ca. 3 cm omhoog. Zet dit met de paperclips vast. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Klop de boter, de margarine en de basterdsuiker tot een romig mensel. Klop de eieren erdoor, het ziet er dan geschift uit. Zeef de bloem, kaneel, bakpoeder en kardemom en spatel dit in delen door het eiermengsel. Spreid het cakebeslag uit ove de bakplaat en strijk de bovenkant glad. Druk de appelpartjes in rijen in het beslag en strooi de citroenrasp en de kristalsuiker erover. Bak de taart in 45 minuten goudbruin.

Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart van de bakplaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven