Amandelkoekjes

Amandelkoekjes

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng in een kom de amandelspijs, eierdooier en boter door elkaar. Voeg de suiker, citroenschil en bloem toe en meng alles tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 24 balletjes en druk ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk op elk balletje een amandel. Bak de koekjes in 12 minuten in het midden van de oven goudbruin. Laat ze op een rooster afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amandelkoekjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter