Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schuimpjes recept
Schuimpjes recept

Schuimpjes


Ingrediënten


printad
31 2

Bereidingswijze


Bedek de beboterde bakplaat met vetvrij papier en bestrijk dit papier ook dun met boter. Doe de eiwitten in een schone kom en gebruik schone gardes in de mixer. Meng de kristal-, basterd- en vanillesuiker door elkaar. Klop de eiwitten half stijf en klop dan, bij gedeelten, de suiker er door. Klop zolang, tot de kristalsuiker opgelost en het eiwit stijf is. Vul een spuitzak met een grof gekarteld spuitmondje en spuit ronde of langwerpige schuimpjes op de bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven van 125 graden C. Dit gebak wordt bij een lage temperatuur eigenlijk gedroogd. Haal de schuimpjes, als ze na 1,5 2 uur bakken klaar zijn, voorzichtig van de bakplaat.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit schuimpjes recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.4 / 10 in 83 recensies

  • Schuimpjes zijn lekker!
  • De schuimpjes zitten nu in de oven! Ik hoop dat ze lekker worden :)
  • Tip: schuimpjes met 2 druppels pepermuntolie zijn ook lekker.
  • I love schuimpjes! Ik ga het zeker maken.
  • Mooiste schuimpjes ooit!
  • Hoeveel schuimpjes haal je uit 2 eiwitten?
  • Hoeveel schuimpjes krijg je als je de ingredienten gebruikt zoals ze daar staan?
  • Ik ga ook schuimpjes maken maar dan uit een oud kookboek. Benodigdheden 1 zakje vanillesuiker, 2 eiwitten ,150 gram poedersuiker
  • Ben dol op schuimpjes!
  • Jel en ik gaan schuimpjes maken ik heb er nu al zin in! Ik hoop dat ze lekker worden! Bedankt voor het recept!
Alle recencies bekijken


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven