MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Ingelegde haring voor Aswoensdag

Ingelegde haring voor Aswoensdag recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Leg op de bodem van een ketel een aantal in ringen gesneden uien (rood en wit) en strooi hier de benodigde kruiden overheen. Leg hierop de haringen: Naast elkaar en met de rug naar boven. Dek de vissen af met een nieuwe laag in ringen gesneden uien en strooi hier opnieuw de benodigde kruiden overheen! Hierop volgt weer een laag haring. Ga zo door totdat alle haringen in de ketel liggen en dek het geheel af met een laatste laag uien. Als alle haringen, voorzien van kruiden en uien, in de ketel liggen mengt U witte azijn en water in een verhouding van 1:1. Giet dit mengsel over de haringen en zorg ervoor dat alles is ondergedompeld. Na 48 uur zijn de haringen voldoende op smaak om geconsumeerd te worden. Maar, hoe langer ze liggen, hoe beter ze smaken!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ingelegde haring voor aswoensdag recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /