Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapsalon recept
Kapsalon recept

Kapsalon


Ingrediënten


printad
36

Bereidingswijze


Bak de frites in de frituur goudbruin. Doe de boter in een pan en bak het vlees hierin goudbruin. Bedek de bodem van een ovenschaal met de frites. Doe hieroverheen het vlees en doe daarover de kaas. Zet de schaal in de oven op 200 graden C. tot de kaas is gesmolten. Haal de schaal uit de oven en bestrooi met sla. Garneer royaal -zeer royaal- met knoflooksaus en naar smaak met sambal.

Serveersuggesties

Lekker met frisse yoghurtdrank. Je kunt natuurlijk ook andere vleessoorten dan kip gebruiken, zoals lam, schaap, rund, geit, maar bij ons is kip favoriet.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kapsalon recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies

  • Rare jongens jullie, er moeten aardappelschijfjes in ipv patat.
  • Super lekker!
  • Lekker, heerlijk.
  • Het is snel klaar en het is super lekker! Aanrader.
  • Dit moet je gewoon makken en het is nog lekker ook! Je kunt ook kip kebab kopen in dozen uit de vriezer.
  • Dit is echt verrukkelijk! En zo makkelijk! Echt aan te raden!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven