Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapsalon recept
Kapsalon recept

Kapsalon


Ingrediënten


36

Bereidingswijze


Bak de frites in de frituur goudbruin. Doe de boter in een pan en bak het vlees hierin goudbruin. Bedek de bodem van een ovenschaal met de frites. Doe hieroverheen het vlees en doe daarover de kaas. Zet de schaal in de oven op 200 graden C. tot de kaas is gesmolten. Haal de schaal uit de oven en bestrooi met sla. Garneer royaal -zeer royaal- met knoflooksaus en naar smaak met sambal.

Serveersuggesties

Lekker met frisse yoghurtdrank. Je kunt natuurlijk ook andere vleessoorten dan kip gebruiken, zoals lam, schaap, rund, geit, maar bij ons is kip favoriet.

Allergenen Informatie

Voor dit kapsalon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kapsalon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies

  • Rare jongens jullie, er moeten aardappelschijfjes in ipv patat.
    Negert gaf dit recept op 14 augustus 2014 5 uit 5 sterren
  • Super lekker!
    Lia gaf dit recept op 6 september 2013 5 uit 5 sterren
  • Lekker, heerlijk.
    Jam gaf dit recept op 17 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Het is snel klaar en het is super lekker! Aanrader.
    Dustin gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit moet je gewoon makken en het is nog lekker ook! Je kunt ook kip kebab kopen in dozen uit de vriezer.
    Soraya gaf dit recept op 8 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit is echt verrukkelijk! En zo makkelijk! Echt aan te raden!
    Ilse gaf dit recept op 2 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven