MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zigeunersaus

Zigeunersaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak eerst de bruine saus. De margarine licht verhitten in de koekenpan. Smoor de gesneden grondstoffen licht aan. Zet de pan naast het vuur en voeg de andere grondstoffen toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het daarna afkoelen. Laat het een poosje rijpen. Roer het nogmaals om en proef/beoordeel naar eigen behoefte of er nog iets aan toe gevoegd moet worden. Vul een jampot met de nog warme saus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zigeunersaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Heerlijke saus, 1 dag later nog lekkerder.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /