Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zigeunersaus recept
Zigeunersaus recept

Zigeunersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de bruine saus. De margarine licht verhitten in de koekenpan. Smoor de gesneden grondstoffen licht aan. Zet de pan naast het vuur en voeg de andere grondstoffen toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het daarna afkoelen. Laat het een poosje rijpen. Roer het nogmaals om en proef/beoordeel naar eigen behoefte of er nog iets aan toe gevoegd moet worden. Vul een jampot met de nog warme saus.

Allergenen Informatie

Voor dit zigeunersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zigeunersaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke saus, 1 dag later nog lekkerder.
    Peter gaf dit recept op 10 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven