Zigeunersaus

Zigeunersaus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak eerst de bruine saus. De margarine licht verhitten in de koekenpan. Smoor de gesneden grondstoffen licht aan. Zet de pan naast het vuur en voeg de andere grondstoffen toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het daarna afkoelen. Laat het een poosje rijpen. Roer het nogmaals om en proef/beoordeel naar eigen behoefte of er nog iets aan toe gevoegd moet worden. Vul een jampot met de nog warme saus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zigeunersaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Heerlijke saus, 1 dag later nog lekkerder.
    Peter gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter