Tzatziki saus

Tzatziki saus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng alle ingrediŽnten in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe. Dek af met plasticfolie en zet minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen. Serveer met pittabrood als dipsaus of serveer als bijgerecht.
Bron: © Gedeeltelijk via eetclub

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tzatziki saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter