Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise pindasaus recept
Thaise pindasaus recept

Thaise pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de pinda's fijn in een vijzel. Maak een boemboe van ketoembar, djinten, sereh, laos, sjalot, knoflook, chilipeper en trassi. Vermeng met suiker en tomatensaus, voeg de kokosmelk toe en vermeng alles goed. Breng het mengsel in een pan aan de kook en voeg de pinda's en de vissaus toe. Roer ales goed door elkaar draai het vuur laag en laat de saus in de pan au-bain-marie nog 20 minuten sudderen.

Allergenen Informatie

Voor dit thaise pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Vers thuisbezorgd
    Niet naar de supermarkt of inspiratieloos voor me uitstaren bij het opstellen van een boodschappenlijstje: een maaltijdbox maakt dat allemaal overbodig. Ik heb het een tijdje geprobeerd, en waardeerde het dat ik verse producten en originele recepten thuisbezorgd kreeg, maar ben uiteindelijk toch weer overgestapt op het normale supermarktshoppen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven