MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Thaise pindasaus

Thaise pindasaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Wrijf de pinda's fijn in een vijzel. Maak een boemboe van ketoembar, djinten, sereh, laos, sjalot, knoflook, chilipeper en trassi. Vermeng met suiker en tomatensaus, voeg de kokosmelk toe en vermeng alles goed. Breng het mengsel in een pan aan de kook en voeg de pinda's en de vissaus toe. Roer ales goed door elkaar draai het vuur laag en laat de saus in de pan au-bain-marie nog 20 minuten sudderen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise pindasaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /