Stroganoff-saus

Stroganoff-saus

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Hak de ui fijn en fruit deze in de boter op laag vuur goudgeel. Strooi hier over de twee soorten paprikapoeder. Voeg er al roerende de bloem er aan toe en blijf roeren tot er een glad mengsel ontstaat. Laat het mengsel in 3 minuten gaar, maar niet bruin worden. Gier dan langzaam, al roerende de bouillon erbij. Meng de tomatenpuree erdoor en laat de saus onder af en toe roeren nog 20 minuten zachtjes doorkoken. Zeef de saus en voeg de wodka en room toe. Breng de saus op smaak met zout. Verwarm de saus, maar lat deze niet koken. Lekker met rundvlees.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stroganoff-saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter