Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroganoff-saus recept
Stroganoff-saus recept

Stroganoff-saus


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Hak de ui fijn en fruit deze in de boter op laag vuur goudgeel. Strooi hier over de twee soorten paprikapoeder. Voeg er al roerende de bloem er aan toe en blijf roeren tot er een glad mengsel ontstaat. Laat het mengsel in 3 minuten gaar, maar niet bruin worden. Gier dan langzaam, al roerende de bouillon erbij. Meng de tomatenpuree erdoor en laat de saus onder af en toe roeren nog 20 minuten zachtjes doorkoken. Zeef de saus en voeg de wodka en room toe. Breng de saus op smaak met zout. Verwarm de saus, maar lat deze niet koken. Lekker met rundvlees.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stroganoff-saus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven