Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satésaus recept
Satésaus recept

Satésaus


Ingrediënten


printad
6 2

Bereidingswijze


Alle ingrediënten in een pan doen, goed door elkaar mengen en zachtjes laten koken. Eventueel verdunnen met water. Om aanbranden tegen te gaan, is het verwarmen in een pan heet water een uitkomst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit satésaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 6 recensies

  • Heerlijk, ze geloofde niet dat de satésaus zelf gemaakt was. Wel verdund met melk.
  • Dit is niet de Indische satee saus, er ontbreekt, knoflook, ik neem poeder, want de echte maakt snel zwart tijdens roosteren. Dan citroenschil fijn raspen, mespuntje kentjur, en klein blikje klappermelk. Vervolgens 3 tjabe rawits, zout suiker en bouillon pdr, 1/2 van de citroen-sap, die pinda saus van jullie is ook goed, maar niet de tempo dulu satee saus.
  • Dit is geen Indonesische saté saus In echte gebruikt men geen azijn [tjuza] of melk, maar santen. Dit heb ik zelf niet gemaakt; door het lezen van het recept heb ik al buikpijn.
  • Super lekker, ik doe er ook appelmoes doorheen en ook verdunnen met melk en/of water
  • Heerlijk, ik heb dit recept al echt 5 keer gebruikt. Ik denk dat ik hem blijf gebruiken ;)
  • Heerlijk ik maak deze altijd maar doe er nog wat knoflook bij en verdun het met melk, verder geweldig lekker!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven