Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satésaus recept
Satésaus recept
Laatste update: 3 december 2015 om 0:12

Satésaus


Ingrediënten


6 2

Bereidingswijze


Alle ingrediënten in een pan doen, goed door elkaar mengen en zachtjes laten koken. Eventueel verdunnen met water. Om aanbranden tegen te gaan, is het verwarmen in een pan heet water een uitkomst.

Allergenen Informatie

Voor dit satésaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Satésaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 6 recensies

  • Dit is niet de Indische satee saus, er ontbreekt, knoflook, ik neem poeder, want de echte maakt snel zwart tijdens roosteren. Dan citroenschil fijn raspen, mespuntje kentjur, en klein blikje klapperm... Lees reactie
  • Dit is geen Indonesische saté saus In echte gebruikt men geen azijn [tjuza] of melk, maar santen. Dit heb ik zelf niet gemaakt; door het lezen van het recept heb ik al buikpijn.
  • Super lekker, ik doe er ook appelmoes doorheen en ook verdunnen met melk en/of water
  • Heerlijk, ik heb dit recept al echt 5 keer gebruikt. Ik denk dat ik hem blijf gebruiken ;)
  • Heerlijk, ze geloofde niet dat de satésaus zelf gemaakt was. Wel verdund met melk.
  • Heerlijk ik maak deze altijd maar doe er nog wat knoflook bij en verdun het met melk, verder geweldig lekker!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiënteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven