AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

SatÚsaus

6 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

SatÚsaus recept Alle ingrediŰnten in een pan doen, goed door elkaar mengen en zachtjes laten koken. Eventueel verdunnen met water. Om aanbranden tegen te gaan, is het verwarmen in een pan heet water een uitkomst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit satÚsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies

  • Heerlijk, ze geloofde niet dat de satÚsaus zelf gemaakt was. Wel verdund met melk.
  • Super lekker, ik doe er ook appelmoes doorheen en ook verdunnen met melk en/of water
  • Heerlijk, ik heb dit recept al echt 5 keer gebruikt. Ik denk dat ik hem blijf gebruiken ;)
  • Heerlijk ik maak deze altijd maar doe er nog wat knoflook bij en verdun het met melk, verder geweldig lekker!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /