MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Romige witte wijnsaus

Romige witte wijnsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schenk de wijn in een pan, breng aan de kook en laat op hoog vuur tot de helft in koken. Roer de slagroom en de bouillon erdoor, breng aan de kook en laat zonder deksel op laag vuur onder af en toe roeren 10-15 minuten pruttelen, of tot de saus iets indikt. Haal de pan van het vuur en roer de fijngehakte peterselie en de dille erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige witte wijnsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /