Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige witte wijnsaus recept
Romige witte wijnsaus recept

Romige witte wijnsaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Schenk de wijn in een pan, breng aan de kook en laat op hoog vuur tot de helft in koken. Roer de slagroom en de bouillon erdoor, breng aan de kook en laat zonder deksel op laag vuur onder af en toe roeren 12,5 minuten pruttelen, of tot de saus iets indikt. Haal de pan van het vuur en roer de fijngehakte peterselie en de dille erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit romige witte wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Eierkoekjes
    Wie jarig is, trakteert. Maar om niet met de zoveelste afgezaagde appel- of slagroomtaart aan te komen op het werk (hoewel het erg lekker is), heb ik me op wat andere traktatieopties georiŽnteerd. En na wat wikken en wegen ben ik eruit: macarons!

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven