Romige witte wijnsaus

Romige witte wijnsaus

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schenk de wijn in een pan, breng aan de kook en laat op hoog vuur tot de helft in koken. Roer de slagroom en de bouillon erdoor, breng aan de kook en laat zonder deksel op laag vuur onder af en toe roeren 10-15 minuten pruttelen, of tot de saus iets indikt. Haal de pan van het vuur en roer de fijngehakte peterselie en de dille erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit romige witte wijnsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter