MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pruimenchutney

Pruimenchutney recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd pruimen en appels in stukken (eerst schoonmaken). Meng in grote pan: pruimen, appels, uien, knoflook, gember, mosterdzaad en zout Verhit het mengsel op een laag vuur, 30 min. laten sudderen totdat alles zacht is. Voeg azijn en bruine suiker toe en laat dit 30-45 min. sudderen (indikken). Schep de chutney in warme, gesteriliseerde potten en sluit ze af (schroefdeksel). 6 weken op een koele en donkere plaats houden en daarna pas gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenchutney recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik heb het gemaakt volgens het recept. Super lekker! Wel wat minder suiker er in doen.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /