Pruimenchutney

Pruimenchutney

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd pruimen en appels in stukken (eerst schoonmaken). Meng in grote pan: pruimen, appels, uien, knoflook, gember, mosterdzaad en zout Verhit het mengsel op een laag vuur, 30 min. laten sudderen totdat alles zacht is. Voeg azijn en bruine suiker toe en laat dit 30-45 min. sudderen (indikken). Schep de chutney in warme, gesteriliseerde potten en sluit ze af (schroefdeksel). 6 weken op een koele en donkere plaats houden en daarna pas gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenchutney recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Ik heb het gemaakt volgens het recept. Super lekker! Wel wat minder suiker er in doen.
    Bram gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter