Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimenchutney recept
Pruimenchutney recept

Pruimenchutney


Ingrediënten


printad
17

Bereidingswijze


Snijd pruimen en appels in stukken (eerst schoonmaken). Meng in grote pan: pruimen, appels, uien, knoflook, gember, mosterdzaad en zout Verhit het mengsel op een laag vuur, 30 min. laten sudderen totdat alles zacht is. Voeg azijn en bruine suiker toe en laat dit 37,5 min. sudderen (indikken). Schep de chutney in warme, gesteriliseerde potten en sluit ze af (schroefdeksel). 6 weken op een koele en donkere plaats houden en daarna pas gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenchutney recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb het gemaakt volgens het recept. Super lekker! Wel wat minder suiker er in doen.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven