Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimenchutney recept
Pruimenchutney recept

Pruimenchutney


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Snijd pruimen en appels in stukken (eerst schoonmaken). Meng in grote pan: pruimen, appels, uien, knoflook, gember, mosterdzaad en zout Verhit het mengsel op een laag vuur, 30 min. laten sudderen totdat alles zacht is. Voeg azijn en bruine suiker toe en laat dit 37,5 min. sudderen (indikken). Schep de chutney in warme, gesteriliseerde potten en sluit ze af (schroefdeksel). 6 weken op een koele en donkere plaats houden en daarna pas gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit pruimenchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pruimenchutney heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb het gemaakt volgens het recept. Super lekker! Wel wat minder suiker er in doen.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven