Pruimenchutney

Pruimenchutney

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd pruimen en appels in stukken (eerst schoonmaken). Meng in grote pan: pruimen, appels, uien, knoflook, gember, mosterdzaad en zout Verhit het mengsel op een laag vuur, 30 min. laten sudderen totdat alles zacht is. Voeg azijn en bruine suiker toe en laat dit 30-45 min. sudderen (indikken). Schep de chutney in warme, gesteriliseerde potten en sluit ze af (schroefdeksel). 6 weken op een koele en donkere plaats houden en daarna pas gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pruimenchutney recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Ik heb het gemaakt volgens het recept. Super lekker! Wel wat minder suiker er in doen.
    Bram gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter