Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provençaalse saus recept
Provençaalse saus recept

Provençaalse saus


Ingrediënten


printad
3

Bereidingswijze


Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de champignons in schijfjes. Snijd nu de andere groentes in fijne stukjes. Stoof de groente in een pan en voeg er daarna de tomatenblokjes bij. Doe er nu de knoflook en de kruiden bij en voeg er ook de witte wijn bij. Laat dit nu alles 1 uurtje pruttelen op een zacht vuurtje en regelmatig doorroeren. Voeg er 20 minuten voor tijd de gesneden champignons aan toe.

Serveersuggesties

Lekker bij kip of in de zomer bij de bbq.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provençaalse saus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Net gemaakt voor mijn man en die vond het héél lekker .


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven