AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Provençaalse saus

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Provençaalse saus recept Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de champignons in schijfjes. Snijd nu de andere groentes in fijne stukjes. Stoof de groente in een pan en voeg er daarna de tomatenblokjes bij. Doe er nu de knoflook en de kruiden bij en voeg er ook de witte wijn bij. Laat dit nu alles 1 uurtje pruttelen op een zacht vuurtje en regelmatig doorroeren. Voeg er 20 minuten voor tijd de gesneden champignons aan toe.

Serveersuggesties

Lekker bij kip of in de zomer bij de bbq.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provençaalse saus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Net gemaakt voor mijn man en die vond het héél lekker .
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /