Provençaalse saus

Provençaalse saus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de champignons in schijfjes. Snijd nu de andere groentes in fijne stukjes. Stoof de groente in een pan en voeg er daarna de tomatenblokjes bij. Doe er nu de knoflook en de kruiden bij en voeg er ook de witte wijn bij. Laat dit nu alles 1 uurtje pruttelen op een zacht vuurtje en regelmatig doorroeren. Voeg er 20 minuten voor tijd de gesneden champignons aan toe.

Serveersuggesties

Lekker bij kip of in de zomer bij de bbq.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provençaalse saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • Net gemaakt voor mijn man en die vond het héél lekker .
    Sophie gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter