Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provençaalse saus recept
Provençaalse saus recept

Provençaalse saus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de champignons in schijfjes. Snijd nu de andere groentes in fijne stukjes. Stoof de groente in een pan en voeg er daarna de tomatenblokjes bij. Doe er nu de knoflook en de kruiden bij en voeg er ook de witte wijn bij. Laat dit nu alles 1 uurtje pruttelen op een zacht vuurtje en regelmatig doorroeren. Voeg er 20 minuten voor tijd de gesneden champignons aan toe.

Serveersuggesties

Lekker bij kip of in de zomer bij de bbq.

Allergenen Informatie

Voor dit provençaalse saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Provençaalse saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Net gemaakt voor mijn man en die vond het héél lekker .
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven