Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaassaus recept
Kaassaus recept

Kaassaus


Ingrediënten


22

Bereidingswijze


Doe het meel in een maatkan en roer er even met een vork doorheen zodat er geen klontjes zijn. Voeg de melk al roerend bij de meel, steeds kleine beetjes zodat het niet gaat klonteren. Smelt de boter in een pan zonder het bruin te laten worden en voeg het melkmengsel toe. Blijf roeren tot het geheel kookt. Voeg al roerend de kaas toe en maak op smaak met peper, nootmuskaat en eventueel wat maggi.

Allergenen Informatie

Voor dit kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Kaassaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Super het is de eerste keer dat het lukt zonder klonters maar ook de eerste keer met dit recept! Gebruiken die handel!
  • De beste kaassaus!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven