Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaassaus recept
Kaassaus recept

Kaassaus


Ingrediënten


printad
22

Bereidingswijze


Doe het meel in een maatkan en roer er even met een vork doorheen zodat er geen klontjes zijn. Voeg de melk al roerend bij de meel, steeds kleine beetjes zodat het niet gaat klonteren. Smelt de boter in een pan zonder het bruin te laten worden en voeg het melkmengsel toe. Blijf roeren tot het geheel kookt. Voeg al roerend de kaas toe en maak op smaak met peper, nootmuskaat en eventueel wat maggi.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaassaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • De beste kaassaus!
  • Super het is de eerste keer dat het lukt zonder klonters maar ook de eerste keer met dit recept! Gebruiken die handel!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven