AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kaassaus

22

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kaassaus recept Doe het meel in een maatkan en roer er even met een vork doorheen zodat er geen klontjes zijn. Voeg de melk al roerend bij de meel, steeds kleine beetjes zodat het niet gaat klonteren. Smelt de boter in een pan zonder het bruin te laten worden en voeg het melkmengsel toe. Blijf roeren tot het geheel kookt. Voeg al roerend de kaas toe en maak op smaak met peper, nootmuskaat en eventueel wat maggi.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kaassaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • De beste kaassaus!
  • Super het is de eerste keer dat het lukt zonder klonters maar ook de eerste keer met dit recept! Gebruiken die handel!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /