Guacamole (dipsaus)

Guacamole (dipsaus)

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Avocado's overlangs doorsnijden en pit met het lemmet van een scherp mes verwijderen.
Avocado's schillen, het vruchtvlees in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnhakken.
De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de fijngehakte koriander.
Alles, ook de over ingrdiŽnten, bij de avocado in de schaal doen en dooreen roeren.
Als dipsaus bij tortilla-chips of als yaco vulling serveren.

LET OP: het vruchtvlees van een avocado verkleurt in de openlucht.
Doe een avocadopit in de dipsaus en dek het af met plasticfolie.
Bron: © Mexicaans koken

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit guacamole (dipsaus) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 10 / 10 in 2 reacties
  • Dit is tot minimaal 10 weken na bereiding te bewaren.
    Stefan Rietdijk gaf dit recept 5/5 sterren
  • Hallo! Lijkt me wel lekker, ga het maken op een Mexicaanse avond, maar weet iemand hoelang je dit kunt bewaren?
    Kookgekje gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter