Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Guacamole (dipsaus) recept
Guacamole (dipsaus) recept

Guacamole (dipsaus)


Ingrediënten


printad
16 4

Bereidingswijze


Avocado's overlangs doorsnijden en pit met het lemmet van een scherp mes verwijderen.
Avocado's schillen, het vruchtvlees in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnhakken.
De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de fijngehakte koriander.
Alles, ook de over ingrdiŽnten, bij de avocado in de schaal doen en dooreen roeren.
Als dipsaus bij tortilla-chips of als yaco vulling serveren.

LET OP: het vruchtvlees van een avocado verkleurt in de openlucht.
Doe een avocadopit in de dipsaus en dek het af met plasticfolie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit guacamole (dipsaus) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit is tot minimaal 10 weken na bereiding te bewaren.
  • Hallo! Lijkt me wel lekker, ga het maken op een Mexicaanse avond, maar weet iemand hoelang je dit kunt bewaren?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven