AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Guacamole (dipsaus)

16 4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Guacamole (dipsaus) recept Avocado's overlangs doorsnijden en pit met het lemmet van een scherp mes verwijderen.
Avocado's schillen, het vruchtvlees in een middelgrote schaal doen en met een vork fijnhakken.
De ui snipperen, de tomaat fijnsnijden en beide vermengen met de fijngehakte koriander.
Alles, ook de over ingrdiŽnten, bij de avocado in de schaal doen en dooreen roeren.
Als dipsaus bij tortilla-chips of als yaco vulling serveren.

LET OP: het vruchtvlees van een avocado verkleurt in de openlucht.
Doe een avocadopit in de dipsaus en dek het af met plasticfolie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit guacamole (dipsaus) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dit is tot minimaal 10 weken na bereiding te bewaren.
  • Hallo! Lijkt me wel lekker, ga het maken op een Mexicaanse avond, maar weet iemand hoelang je dit kunt bewaren?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /