AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Groene pepersaus

Ingrediënten

Bereidingswijze

Groene pepersaus recept Snipper de ui en kneus de groene peperkorrels. Doe de boter in de pan en fruit de uien aan in de pan. Voeg de peperkorrels en de bloem toe, maak er een roux van. Laat de roux afkoelen. In de tussentijd verhit u de bouillon. Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe aan de koude roux. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Voeg de room toe en breng de saus verder op smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene pepersaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /