Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene pepersaus recept
Groene pepersaus recept

Groene pepersaus


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Snipper de ui en kneus de groene peperkorrels. Doe de boter in de pan en fruit de uien aan in de pan. Voeg de peperkorrels en de bloem toe, maak er een roux van. Laat de roux afkoelen. In de tussentijd verhit u de bouillon. Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe aan de koude roux. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Voeg de room toe en breng de saus verder op smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene pepersaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven