MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Groene pepersaus

Groene pepersaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snipper de ui en kneus de groene peperkorrels. Doe de boter in de pan en fruit de uien aan in de pan. Voeg de peperkorrels en de bloem toe, maak er een roux van. Laat de roux afkoelen. In de tussentijd verhit u de bouillon. Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe aan de koude roux. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Voeg de room toe en breng de saus verder op smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene pepersaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /