MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Beghrir (Marokkaanse Pannekoek)

Beghrir (Marokkaanse Pannekoek) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe bloem, griesmeel in en kom, dan de gist en bakpoeder, zout, saffraan en daarna het handwarme water. Het moet een pannekoekenbeslag worden. Meng alles (ik doe het met de hand). Dek het af met een doek en laat het daarna 1 uur rijzen. Pak een koekenpan, ik doe altijd een kleine koekenpan, vind ik leuk. Zorg dat je een anti-aanbak koekenpan hebt. Doe de beslag in de pan. (nee, er gaat niks in de pan geen boter geen olie niks!) Begin eerst met laag vuur en dan langaamaan het vuur hoger zetten. Langzaamaan verschijnen er gaatjes. Als het gaar is, leg je de pannekoekje op een theedoek. Als de koekenpan te heet wordt, spoel je hem even met koud water. Besmeren met boter en honing of met olijfolie. Je kan ze ook gelijk invriezen zonder te besmeren. Doe het in van die diepvrieszakjes, dan kan je er lekker veel maken en heb je altijd wat in huis. Dit wordt meestal voor het ontbijt gegeten met lekkere marokkaanse thee.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit beghrir (marokkaanse pannekoek) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Kan je eventueel de hoeveelheden eens doorgeven voor 50 personen aub? dankjewel
  • Het recept is mij gelukt!
  • Ik heb het net gemaakt. Ook in 1 keer goed. Mijn moeder is trots hihi. Dankje voor het recept.
  • In 1x gelukt! Bedankt voor je lekkere recept.
  • Hoi meid ik hèb ze gebrobeerd en zijn in een keer gelukt bedankt.
  • Goed recept!
  • Hey meid het ziet er echt verrukelijk uit ik ga het morgen ochtend maken ik laat je weten oe het is gelukt!!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /