Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beghrir (Marokkaanse Pannekoek) recept
Beghrir (Marokkaanse Pannekoek) recept

Beghrir (Marokkaanse Pannekoek)


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Doe bloem, griesmeel in en kom, dan de gist en bakpoeder, zout, saffraan en daarna het handwarme water. Het moet een pannekoekenbeslag worden. Meng alles (ik doe het met de hand). Dek het af met een doek en laat het daarna 1 uur rijzen. Pak een koekenpan, ik doe altijd een kleine koekenpan, vind ik leuk. Zorg dat je een anti-aanbak koekenpan hebt. Doe de beslag in de pan. (nee, er gaat niks in de pan geen boter geen olie niks!) Begin eerst met laag vuur en dan langaamaan het vuur hoger zetten. Langzaamaan verschijnen er gaatjes. Als het gaar is, leg je de pannekoekje op een theedoek. Als de koekenpan te heet wordt, spoel je hem even met koud water. Besmeren met boter en honing of met olijfolie. Je kan ze ook gelijk invriezen zonder te besmeren. Doe het in van die diepvrieszakjes, dan kan je er lekker veel maken en heb je altijd wat in huis. Dit wordt meestal voor het ontbijt gegeten met lekkere marokkaanse thee.

Allergenen Informatie

Voor dit beghrir (marokkaanse pannekoek) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Beghrir (Marokkaanse Pannekoek) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.9 / 10 in 7 recensies

  • Kan je eventueel de hoeveelheden eens doorgeven voor 50 personen aub? dankjewel
    Leen gaf dit recept op 1 september 2014 5 uit 5 sterren
  • Het recept is mij gelukt!
    Bezoeker gaf dit recept op 31 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb het net gemaakt. Ook in 1 keer goed. Mijn moeder is trots hihi. Dankje voor het recept.
    Bouch gaf dit recept op 10 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • In 1x gelukt! Bedankt voor je lekkere recept.
    Zoe gaf dit recept op 5 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Hoi meid ik hèb ze gebrobeerd en zijn in een keer gelukt bedankt.
    Bezoeker gaf dit recept op 31 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Goed recept!
    Bezoeker gaf dit recept op 24 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Hey meid het ziet er echt verrukelijk uit ik ga het morgen ochtend maken ik laat je weten oe het is gelukt!!
    Salentina gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven