een derde in een kom en roer de witte chocolade(55 gram) erdoor tot hij smelt.
Roer de pure choclade door de rest van de room(2.5 deciliter)(1 deciliter) tot hij smelt.
Laat beide mengsels afkoelen.
Klop het eiwit lobbig en klop dan langzaam de suiker erdoor tot het stijf is.
Schep een derde door het witte chocolademengsel en de rest door dat met de pure chocolade(55 gram).
Schep de helft van het pure choclademengsel in 4 glazen of glazen schaaltjes en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
Schep de witte chocolade(55 gram) erop en zet nog eens 30 minuten in de koelkast.
Schep de rest van het pure choclademengsel erop en zet 1 uur in de koelkast.
Garneer met de hagelag en de chocoladekrullen(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
Suiker
basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
Koemelk
chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en room
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.