AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Witte chocolade parfait

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Witte chocolade parfait recept Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Verwijder kreukels en vouwen zoveel mogelijk. Doe de suiker en het water in een pan. Verwarm de pan op een laag vuur en roer tot de suiker is opgelost. Breng de suiker aan de kook en laat hem 2 minuten tot een siroop inkoken. Haal de pan van het vuur. Breek de chocolade in stukjes en roer ze door de siroop. Blijf roeren tot de chocolade gesmolten is en een glad mengsel ontstaat. Laat het even afkoelen. Klop de eierdooiers door het chocolademengsel. Laat het helemaal afkoelen. Klop de slagroom lobbig en spatel hem door de chocolade. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het chocolademengsel. Schenk het mengsel in de cakevorm en zet 1 nacht in de vriezer. Haal de terrin 15 minuten voor het serveren uit de vriezer. Keer hem op een schaal en snijd er plakken van. Serveer het ijs met een vruchtencouillis.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witte chocolade parfait recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /