Witte chocolade parfait

Witte chocolade parfait

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bekleed een cakevorm met huishoudfolie. Verwijder kreukels en vouwen zoveel mogelijk. Doe de suiker en het water in een pan. Verwarm de pan op een laag vuur en roer tot de suiker is opgelost. Breng de suiker aan de kook en laat hem 2 minuten tot een siroop inkoken. Haal de pan van het vuur. Breek de chocolade in stukjes en roer ze door de siroop. Blijf roeren tot de chocolade gesmolten is en een glad mengsel ontstaat. Laat het even afkoelen. Klop de eierdooiers door het chocolademengsel. Laat het helemaal afkoelen. Klop de slagroom lobbig en spatel hem door de chocolade. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het chocolademengsel. Schenk het mengsel in de cakevorm en zet 1 nacht in de vriezer. Haal de terrin 15 minuten voor het serveren uit de vriezer. Keer hem op een schaal en snijd er plakken van. Serveer het ijs met een vruchtencouillis.
Bron: © cursus mijn fijne keuken

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witte chocolade parfait recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter